Σχεδόν έτοιμο το σχολικό λεωφορείο του ΕΕΕΕΚ

Αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" η απόφαση κι αναμένεται άμεσα η χρήση του

Το δικό τους σχολικό λεωφορείο θα έχουν σύντομα για να μετακινούνται οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου, καθώς αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” η απόφαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, με την οποία αποδέχεται ομόφωνα τη δωρεά κατά κυριότητα του εν λόγω σχολικού λεωφορείου από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Βόλου στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου.
Το λεωφορείο στη συνέχεια θα παραχωρηθεί από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου αποκλειστικά για τη μετακίνηση των μαθητών του σχολείου, ενώ θα αναγράφεται η επιγραφή: ΕΕΕΕΚ ( Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΒΟΛΟΥ) Δωρεά Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. και Πολιτών του Βόλου.
Να σημειωθεί πως ενώ το λεωφορείο είχε αγοραστεί και ήταν έτοιμο για χρήση, δεν είχε εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας . Πλέον τα γραφειοκρατικά προβλήματα λύθηκαν και σε λίγο καιρό, το λεωφορείο θα μεταφέρει στο σχολείο τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.