Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ. ο 37χρονος Βολιώτης ποδηλάτης

Παρασύρθηκε από I.X., καθώς επέστρεφε από την εργασία του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ένας 37χρονος Βολιώτης, που επέβαινε σε ποδήλατο και νωρίς χθες το πρωί παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στην οδό Λαρίσης.
Ο 37χρονος που εργάζεται σε εταιρία security και επέστρεφε από την εργασία του νωρίς το πρωί, κινούνταν στο ρεύμα της οδού Λαρίσης προς Βόλο, όταν μετά τη διασταύρωση προς τις Άσπρες Πεταλούδες, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος και πιθανόν δεν τον είδε, έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να τον εκτινάξει δεκάδες μέτρα μακριά.
Αμέσως, ο νεαρός οδηγός σταμάτησε και κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η Τροχαία Βόλου, ενώ ο 37χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στον θώρακα, στον σπόνδυλο και στο γόνατο. Ο ποδηλάτης χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.
Ο 24χρονος οδηγός συνελήφθη από τροχονόμους, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικών βλαβών από αμέλεια, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.