Σήμερα οι εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ

Σήμερα Τετάρτη θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην ομοσπονδία θα γίνουν την Τετάρτη 21-3-2018 στο κτίριο Χατζηαργύρη από 10:00 – 16:00.
Οι εκλογείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Βάιος Ζεμπέογλου τονίζει ότι ακόμη μία θητεία Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου έφτασε στο τέλος της. Μία νέα θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
«Κάθε εκλογική διαδικασία αποτελεί γιορτή της δημοκρατίας, και για τον λόγο αυτό απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής προς τους συναδέλφους στις σημερινές εκλογές του συλλόγου ώστε να αναδείξουμε τους αντιπροσώπους μας στα θεσμικά όργανα», τονίζει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, σε μία περίοδο όπου όλα ανατρέπονται και τα εργασιακά θέματα που μας απασχολούν είναι πολλά και δύσκολα, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, για να τα αντιμετωπίσουμε. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό πως για μία ακόμη φορά συγκροτήθηκε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με ικανοποιητικό αριθμό υποψηφίων, αρκετοί εκ των οποίων συμμετέχουν για πρώτη φορά, γεγονός που καταδεικνύει το ενδιαφέρον των εργαζομένων να έχουν ενεργό ρόλο στα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.