«Σκυτάλη» στη διοίκηση της 4ης ΠΕΔΙΛΣ στο Βόλο

Ο υποναύαρχος Χρ Κανάκης παρέδωσε τη διοίκηση στη λιμενάρχη Βόλου

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης αποχαιρέτισε το Βόλο, όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών ως λιμενάρχης και διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ο Υποναύαρχος Χρήστος Κανάκης.
Ο κ. Κανάκης παρέδωσε τη διοίκηση της 4ης ΠΕΔΙΛΣ προσωρινά στη λιμενάρχη Βόλου, Πλοίαρχο Βασιλική Κωνσταντά (με παράλληλα καθήκοντα της Διοίκησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου), σε λιτή τελετή που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΒ, παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, διοικητών στρατιωτικών μονάδων της Μαγνησίας και των Σωμάτων Ασφαλείας.


Ο κ. Κανάκης, αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή Οικονομικών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ ο νέος διοικητής της ΠΕΔΙΛΣ θα γνωστοποιηθεί σύντομα με τις τοποθετήσεις στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

“Ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος υπηρεσιακού βίου στις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο με δύο θητείες ως Λιμενάρχης και στην 4η ΠΕΔΙΛΣ ως Διοικητής. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγκίνηση στην πόλη, όπου υπηρέτησα για πολλά έτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές, τους φορείς, τα ΜΜΕ και όλη την κοινωνία για την αμέριστη στήριξη και βοήθεια σε εμένα και στις υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος”, επισήμανε σε δηλώσεις του ο υποναύαρχος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.