Την ώρα που όλοι οι φιλόζωοι στη χώρα βρίσκονται στα κάγκελα, φιλοζωικές οργανώσεις κινούνται νομικά με αφορμή τις δηλώσεις περί ευθανασίας των αδέσποτων αν δεν υιοθετούνται στους τρεις μήνες, ο Αχ. Μπέος έστησε σήμερα ακόμη ένα σόου, έξω από το Δημαρχείο Βόλου κάνοντας γνωστό ότι υιοθέτησε δύο αδέσποτα σκυλιά από το δημοτικό κυνοκομείο.
Ο ίδιος, σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει μετά τις επίμαχες δηλώσεις του, είχε επιτεθεί σεξιστικά σε δημοσιογράφους που είχαν σχολιάσει το θέμα που άνοιξε εκείνος με τις ευθανασίες και είχε ανακοινώσει ότι θα υιοθετήσει δύο αδέσποτα. Βέβαια η κίνησή του αυτή δεν μπορεί σε τίποτα να καλύψει το μέγεθος των αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις τους για την ευθανασία των ζώων, ούτε και το μέγεθος του προβλήματος των αδέσποτων όχι μόνο στον Βόλο, αλλά και σε όλη την επικράτεια του δήμου.
Σήμερα, υπό τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν τα …τρυφερά ενσταντανέ του με τα ζώα, ο Αχ. Μπέος έκανε γνωστό ότι υιοθέτησε δύο σκυλιά από το κυνοκομείο, τα οποία όμως τα στέλνει σε 40ημερη εκπαίδευση, για να επιστρέψουν εκπαιδευμένα.
Την ίδια στιγμή συνέχισε τα σχόλιά του για αγόρια και κορίτσια, καλώντας όσους μιλούν και εκφέρουν γνώμη αντίθετη με την δική του ή σχολιάζουν τα λεγόμενά του να υιοθετήσουν κι εκείνοι από ένα αδέσποτο.
Η κίνηση βέβαια της υιοθεσίας, δεν ήρθε σε κάποιο τυχαίο χρονικό σημείο, εκφράζοντας τα ουσιαστικά φιλοζωικά του αισθήματα αλλά μετά από τις δηλώσεις του, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.
Μάλιστα ενημέρωσε και στις δηλώσεις του ότι ο Αχ. Μπέος τηρεί τον λόγο του και μιλάει ελεύθερα και χωρίς φόβους.
Οι δηλώσεις Μπέου
«Όπως γνωρίζετε μετά από τόσα χρόνια, όταν λέω κάτι το τηρώ. Σήμερα τηρώ και δεσμεύομαι αυτό που είπα δημόσια ότι θα υιοθετήσω δύο σκυλάκια. Μην τα είδατε μεγαλόσωμα, επτά μηνών είναι. Έδωσα εντολή στον ανάδοχο που έχει πάρει την περισυλλογή των αδέσποτων να μου βρει δύο σκυλιά , τα οποία τα παρέδωσα να κάνει εκπαίδευση 40 ημερών και να μου τα επιστρέψει εμβολιασμένα, με στειρώσεις και εκπαιδευμένα και πλέον είμαι ο ιδιοκτήτης αυτών των δύο σκυλιών.
Αυτό είναι μία ένδειξη απέναντι σε όλο τον κόσμο Εγώ έκανα δύο υιοθετήσεις. Όλοι αυτοί που δήθεν αγαπάνε, νοιάζονται, αυτά τα αγόρια και τα κορίτσια, ας κάνουν από ένα, λύσαμε το πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα.
Εγώ έκανα δύο, εσείς κάντε από ένα, εσείς που φωνάζετε, που δεν ξέρετε γιατί φωνάζετε ή φωνάζετε για σκοπιμότητα. Όλοι εσείς οι ψεύτες και οι υποκριτές γιατί αυτοί είστε.
Εγώ μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας κι εκφράζομαι ελεύθερα χωρίς φόβους. Αυτός είναι ο Αχιλλέας ο Μπέος. Να έρχεστε όποτε θέλετε να τα βλέπετε, Ούτως ή άλλως είναι πλέον καταγεγραμμένα ,ιδιοκτήτης είμαι εγώ, έφυγαν από το κυνοκομείο και θα είναι πλέον υπό τη φροντίδα μου. Εγώ αν δεν τα αγαπούσα δεν θα τα έπαιρνα. Τώρα αν κάποιοι παραποιούν τις δηλώσεις μου είναι πρόβλημά τους. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει. Εγώ δεν έχω μάθει να ζω σε υποκρισία και ψέμα, έχω μάθει να ζω στην αλήθεια».
Σόου Μπέου- Υιοθέτησε δύο αδέσποτα σήμερα και τα έστειλε 40 μέρες για εκπαίδευση (video)
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































