Σπουδαία διάκριση για τη Βολιώτισσα μαέστρο Ρία Θεοδώρου

Της απονεμήθηκε βραβείο μουσικής επιμέλειας για το θεατρικό έργο «Χελιδόνι»

Με βραβείο μουσικής επιμέλειας και άλλα βραβεία έληξε το ταξίδι του θεατρικού έργου «Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα, μια παράσταση που μάγεψε το θεατρόφιλο κοινό και ταξίδεψε σε διάφορα φεστιβάλ της χώρας. Σημαντική συμβολή στην ανάδειξη του θεατρικού είχε και η Βολιώτισσα μαέστρος Ρία Θεοδώρου, η οποία έλαβε και βραβείο μουσικής επιμέλειας.

Πιο συγκεκριμένα η καλλιτεχνική ομάδα ΑΡΤ-ῶ των Πολιτιστικών αποπειρών κατάφερε να αποσπάσει πλήθος βραβείων και επαίνων σε διαγωνιστικά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Κατέκτησε βραβείο δεύτερης καλύτερης παράστασης πρώτου γυναικείου ρόλου για την Μαρία Ρούση, καλύτερης παράστασης κοινού και  έπαινο επιλογής κειμένου, έπαινο καλύτερης ερμηνείας για τον Γιώργο Μπάρδη.

Μεταξύ των επιτυχιών αξίζει να σημειωθεί η διάκριση και το βραβείο μουσικής επιμέλειας που απονεμήθηκε στην Βολιώτισσα μαέστρο και μουσικό της χορωδίας του Δήμου Χαλανδρίου,  Ρία Θεοδώρου η οποία ξεχώρισε μεταξύ άλλων για την εξαιρετική απόδοση των μουσικών θεμάτων του θεατρικού έργου.

Το έργο ταξίδεψε στα φεστιβάλ Μονεμβασιάς, Κορίνθου και στην Περαία χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές και συγκινητικές βραδιές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.