Σπουδαία δωρεά 3.000 ευρώ στο ΚΔΑΠμεΑ Βόλου

Μια σπουδαία δωρεά αξίας 3.000 ευρώ  με πλούσιο παραϊατρικό εξοπλισμό και εξοπλισμό γυμναστικής  παραδόθηκε σήμερα στο Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία του Δήμου Βόλου .
Η δωρεά πραγματοποιήθηκε από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό Ορθόδοξων Χριστιανών που εδρεύει στις ΗΠΑ .

 

Η  Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αλληλεγγύης- Ισότητας και Διαχείρισης Κοινωνικών Κέντρων Αναγνώστου κ. Παρασκευή Στάθη ευχαρίστησε  θερμά τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό Ορθόδοξων χριστιανών και ιδιαίτερα τον κ. Παναγιώτη Κατσαμπάνη που άμεσα ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της δομής , η οποία υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από τις πλημμύρες .

Έκλεισε λέγοντας «όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό πάντα πετυχαίνει . Εμείς είμαστε εδώ για να σταθούμε δίπλα στα παιδιά με ιδιαιτερότητες καθώς το έχουν πραγματικά ανάγκη». Οι ωφελούμενοι για να ευχαριστήσουν τον κ. Κατσαμπάνη ετοίμασαν μια μικρή γιορτή και του τραγούδησαν από την καρδιά τους .

Στο τέλος της εκδήλωσης – υποδοχής δωρεάς η υπεύθυνη της δομής Βασιλική Πανοπούλου επισήμανε τον σημαντικό κοινωνικό ρόλο που διατελεί  ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Ορθόδοξων χριστιανών και ο κ.  Παναγιώτης Κατσαμπάνης .

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Δήμου Βόλου   αποτελεί  δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.