Στη φυλακή ο ληστής περιπτέρου και μίνι μάρκετ στη Νέα Ιωνία

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 26χρονος και για τρεις κλοπές

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού θα πάρει ο 26χρονος, που κατηγορείται για δύο ληστείες σε περίπτερο στη Ν. Ιωνία και σε μίνι μάρκετ στους Αγ. Αναργύρους και τρεις κλοπές και χθες με συμφωνία ανακριτή και εισαγγελέα υπηρεσίες, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή για να απολογηθεί για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος κατά συρροή, κλοπή απλή, με διάρρηξη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος, μετά την οποία κρίθηκε προφυλακιστέος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είναι εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες και έκανε τις ληστείες και τις κλοπές για να εξασφαλίσει τη δόση του, ενώ αρνήθηκε ότι ήταν ο δράστης της κλοπής σε Τεχνικό Γραφείο στις 29 Ιουλίου. Επίσης, είναι σεσημασμένος στην Αστυνομία και για άλλα αδικήματα στο παρελθόν.
Η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ο 26χρονος το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουλίου, με αιχμηρό αντικείμενο παραβίασε την πόρτα και μπήκε σε μπαρ στην Αγριά, ιδιοκτησίας 33χρονου, όπου έκλεψε ποσό 150 € από την ταμειακή μηχανή. Στη συνέχεια με το κλεμμένο δίκυκλο επέστρεψε στο Βόλο, όπου προσπάθησε να διαρρήξει ένας πρατήριο καυσίμων, ιδιοκτησίας 69χρονου, αλλά δεν ολοκλήρωσε την πράξη του για άγνωστο λόγο. Ακολούθως ο ίδιος δράστης παραβίασε με τον ίδιο αντικείμενο την πόρτα τεχνικού γραφείου στον Βόλο, ιδιοκτησίας 33χρονου και έκλεψε χρηματικό ποσό 200 €.
Ο δράστης συνελήφθη για τις κλοπές και από την προανάκριση προέκυψε ότι είναι το ίδιο άτομο, που το μεσημέρι της Τρίτης 20 Ιουλίου στον Βόλο, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 43χρονου, η οποία εκλάπη κατά το χρονικό διάστημα από 9 έως 12-7-2021 από πυλωτή σπιτιού στο Βόλο, πήγε σε περίπτερο στη Ν. Ιωνία, όπου με την απειλή μαχαιριού (σουγιά) σε βάρος της 55χρονης ιδιοκτήτριας, έκλεψε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 400 €.
Επίσης, την ίδια μέρα το απόγευμα, πήγε σε μίνι μάρκετ στη συνοικία Αγ. Αναργύρων, όπου με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της 50χρονης υπαλλήλου του καταστήματος, έκλεψε το χρηματικό ποσό των 50 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.