Το εναλλακτικό αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου επέλεξε να χρησιμοποιήσει πιλότος πτήσης τσάρτερ της Ryanair, χθες το βράδυ λόγω μετεωρολογικών συνθηκών, αποβιβάζοντας στη χερσαία Μαγνησία, 60 επιβάτες που είχαν προορισμό τη Σκιάθο.
Η πτήση Μπέργκαμο Ιταλίας – Σκιάθος είχε προγραμματιστεί για χθες το βράδυ, ωστόσο, επειδή στο νησί του Παπαδιαμάντη έβρεχε και ο διάδρομος του αεροδρομίου είχε κάποιο βαθμό ολισθηρότητας, ο πιλότος αποφάσισε να προσγειωθεί στο εναλλακτικό αεροδρόμιο, που είναι της Ν. Αγχιάλου, όπου αποβίβασε 60 επιβάτες που είχαν προορισμό τη Σκιάθο.
Οι επιβάτες διανυκτέρευσαν στον Βόλο με έξοδα της εταιρίας Ryanair, και αναμένεται να ταξιδέψουν στη Σκιάθο που ήταν ο αρχικός τους προορισμός.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























