Στην Εφορία ληξιπρόθεσμες οφειλές 10.000 € της ΔΕΥΑΜΒ

Σε έγκριση αποστολής ληξιπρόθεσμων οφειλών καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ προς τις αρμόδιες Εφορίες, προχώρησε η Διοίκηση της Επιχείρησης στη σημερινή της συνεδρίαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 12 οφειλέτες στην Επιχείρηση, που χρωστούν χρήματα από το 2014 και μετά, αλλά και για ιδιοκτήτες ακινήτων που ζήτησαν να βεβαιωθούν οφειλές προς τις ΔΟΥ, κυρίως από ενοικιαστές που έχουν αλλάξει σπίτι. Τα ειδοποιητήρια που θα σταλούν στις ΔΟΥ είναι συνολικού ύψους 10.000 €.

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ, αποσύρθηκε το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού του έργου εργασίες συντήρησης αρδευτικών δικτύων, ύψους 100.000 €
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και δήμαρχος Αχ. Μπέος επανέλαβε ότι υπάρχει ευθύνη υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς κάθε χρόνο η Επιχείρηση ξοδεύει για την άρδευση 350.000 ως 400.000 €, ενώ εισπράττει μόλις 80.000 € και χαρακτήρισε άδικο να πληρώνουν οι δημότες για να ποτίζουν τις καλλιέργειες οι κτηματίες. Ο ίδιος είπε ότι το θέμα θα το δει η Διοίκηση και θα έρθει σε επόμενη συνεδρίαση.

Τέλος στα θέματα ορισμού επιτροπών για έργα, ο Αχ, Μπέος ανακοίνωσε ότι πλέον εκτός από υπηρεσιακούς υπαλλήλους, στις επιτροπές θα μετέχουν και αιρετοί, για να προφυλαχτεί η ΔΕΥΑΜΒ, από άλλη περίπτωση αντίστοιχη με αυτή της ΕΡΓΗΛ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.