Στην Ευαγγελίστρια το Ιερό Λείψανο του “Αγίου του Περιβάλλοντος” Αμφιλόχιου της Πάτμου

Μεγάλη ευλογία για την τοπική Εκκλησία και την Νέα Ιωνία ιδιαιτέρως συνιστά η έλευση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Νεοφανούς Οσίου Αμφιλοχίου της Πάτμου στην Μαγνησία. Το Ιερό Λείψανο θα αφιχθεί το Σάββατο 16/10, στις 6μ.μ., στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, όπου θα το υποδεχτούν Κλήρος και λαός.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πράσινης Ενορίας, την Κυριακή 17/10 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – αφιέρωμα στον Άγιο Αμφιλόχιο της Πάτμου, μετά την Θεία Λειτουργία, στο Πν. Κέντρο του Ναού. Ομιλητής θα είναι ο Αρχιμ. Αντίπας Νικηταράς, Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Πάτμου, με θέμα «Ο Άγιος του περιβάλλοντος». Θα ακολουθήσει ενημέρωση για το πρόγραμμα «Πράσινη ενορία».

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Αμφιλοχίου θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Πέμπτη 21/10 και κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής του θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία, ενώ την Τρίτη 19 προς Τετάρτη 20/10 θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Ολόκληρο το πρόγραμμα των λατρευτικών και άλλων εκδηλώσεων δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.