Στην οικολογική έκθεση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το ΚΔΗΦ ΑμεΑ

Στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ την Παρασκευή 26Μαΐου , βρέθηκαν σε γνωστό καφέ της παραλίας του Βόλου και απόλαυσαν τον καφέ τους. Στη συνέχεια παρακολούθησαν μια έκθεση θέμα «Ένα οικοσύστημα από σκουπίδια» , που διεξαγόταν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Στόχος της έκθεσης ήταν η ευαισθητοποίηση σχετικά με το μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων και η ενημέρωση για το τρόπο μείωσης τους μέσω της δημιουργικής ανακύκλωσης. Οι ωφελούμενοι του κέντρου εξέφρασαν τις απόψεις τους και την στάση που έχουν απέναντι στο περιβάλλον.

Το Κέντρο Διημέρευσης -Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, το οποίο αποτελεί δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ,  του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ» .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες  καθώς και τα κριτήρια ένταξης νέων ωφελούμενων στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, Λήμνου 12 με Ελασσόνος στα Παλαιά Βόλου, καθημερινά 07:00-15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-31860 ή μέσω email: [email protected].

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.