Ενημέρωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας για το συλλαλητήριο

Ενημέρωση για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου έκαναν στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κατά τη διάρκεια συνάντησης, με το Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, στη διάρκεια της συζήτησης αναδείχθηκε το πρόβλημα σε όλες του τις διαστάσεις και η αγωνία και ανησυχία που μοιράζονται οι δυο πλευρές σχετικά με το μέλλον του Βόλου. Για μία ακόμη φορά, τονίστηκαν οι θέσεις που σταθερά έχει εκφράσει ο Σύλλογος ήδη από το πρώτο συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών και του εργοστασίου παραγωγής SRF και η πρόταση της ορθολογικής διαχείρισης απορριμμάτων, που γίνεται γνωστή στα παιδιά μέσα από προγράμματα σχετικά με την ατμοσφαιρική ρύπανση που έχουν ξεκινήσει στα Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του νομού Μαγνησίας.
Ο Σύλλογος Α/θμιας Εκπαίδευσης αναμένεται να στηρίξει και να συμμετέχει στο συλλαλητήριο και δήλωσε τη διάθεση να συμμετέχει σε ένα κοινό μέτωπο με άλλους φορείς και τους πολίτες για μια καθολική και δυναμική αντίδραση στο πρόβλημα έως τη λύση του”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.