Στηρίζει το Holιstic Festival και την προβολή της πόλης ο Σύλλογος Εστίασης

Θα οργανώσει μπουφέ το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία

Ο Σύλλογος Εστίασης Μαγνησίας, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, συμμετέχει στην διοργάνωση του HOLISTIC FESTIVAL, που θα γίνει στο Βόλο από αύριο Παρασκευή 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018 (τελετή λήξης).
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, θα είναι μία μεγάλη γιορτή, που θα πλαισιωθεί από δράσεις που αποτελούν τον εναλλακτικό τρόπο ζωής, με μοναδικές εμπειρίες, καθώς το Holιstic Festival συνδυάζει το life style και κυρίως την άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό – αθλητικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες
.
Οι φορείς της διοργάνωσης είναι η Μαγνήτων Κιβωτός, Nova, Δήμος Βόλου, ο ΟΛΒ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι χορηγοί του φεστιβάλ.
Την Κυριακή 9/9/18 & ώρα 19.00 στην παραλία Βόλου (έμπροσθεν Πανεπιστημίου) ο Σύλλογος Εστίασης Μαγνησίας θα συμμετάσχει για 1000 άτομα μπουφέ (δωρεάν) με Ελληνικά και τοπικά προϊόντα, για όλους τους επισκέπτες.

Ο τεράστιος μπουφές θα προσφέρει εδέσματα, σαλάτες, πίτσες, πίτες παραδοσιακές, γλυκά παραδοσιακά, αναψυκτικά, κρασιά λευκό – κόκκινο, τσίπουρα, από τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές, τονίζεται στο δελτίο Τύπου.
Παράλληλα θα στρωθεί άλλο ένα μεγάλο τραπέζι, με μέριμνα 15 αγροτικών συνεταιρισμών από την Μαγνησία, που θα εκθέσουν τα υπέροχα και υγιεινά τοπικά προϊόντα.

«Το κίνητρο και ο σκοπός είναι κυρίως η Αγάπη και η Αλληλεγγύη στους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ψυχαγωγίας μας, αλλά και την προβολή της πανέμορφης πόλης μας», αναφέρει ο Σύλλογος Εστίασης που ζητά από τους Βολιώτες και όχι μόνο να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την εκδήλωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.