Στις κάλπες αύριο οι καθηγητές για νέα Διοίκηση στην ΕΛΜΕ

??????????

Στις κάλπες προσφεύγουν αύριο οι καθηγητές για ανάδειξη νέας Διοίκησης στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας και αντιπροσώπων στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου έγινε η απολογιστική γενική συνέλευση, με μικρή συμμετοχή εκπαιδευτικών, αν λάβουμε υπόψη ότι τα σχολεία δεν λειτούργησαν γι’ αυτό το σκοπό.
Η Μαρία Γιαννουλή, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας δήλωσε ότι στη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης, της περασμένης διετίας.

??????????

Αύριο Τετάρτη, θα γίνουν οι εκλογές της ΕΛΜΕ στο Καρτάλειο Εκπαιδευτήριο, στο Βόλο, από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα για ανάδειξε νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και αντιπροσώπους για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Τα ψηφοδέλτια που θα διεκδικήσουν την ψήφο των εκπαιδευτικών είναι της ΔΑΚΕ, της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Κίνησης, της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών και της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης «Όλοι Μαζί».

Το διακύβευμα των εκλογών της ΕΛΜΕ, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΛΜΕ είναι αυτό που ήταν πάντα, γιατί όλα τα ζητήματα στην εκπαίδευση παραμένουν ανοιχτά αι οι εκπαιδευτικοί διεκδικούν και αγωνίζονται για άμεσους μόνιμους διορισμούς, για ένα αναβαθμισμένο ποιοτικά σχολείο στο Δημόσιο, για αυξήσεις μισθών και επαναφορά 13ου και 14ου μισθών.

Για τη μικρή συμμετοχή στη συνέλευση και τη γενικά μη μαζικότητα σε απεργίες και κινητοποιήσεις του κλάδου, η κα Γιαννουλή έκανε λόγο για ένα γενικευμένο φαινόμενο, που παρατηρείται σε όλους τους κλάδους και πρόσθεσε ότι οι συνδικαλιστές επιμένουν, αγωνίζονται διεκδικούν και μόνο ενωτικά και μαζικά θα μπορέσουν να πετύχουν κάτι συλλογικά.

??????????
??????????

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.