Στο ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Βόλου

Το ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας επισκέφθηκαν σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Βόλου την Πέμπτη 25 Απριλίου, όπου κατασκεύασαν με τα παιδιά και το προσωπικό όμορφες πασχαλινές δημιουργίες ενόψει του Πάσχα.

Με την καθοδήγηση και βοήθεια της κ. Ασημίνας Καραγεώργου, εκπαιδεύτρια καλών τεχνών , της κ. Χριστίνας Ρούμπου, ψυχολόγου, των φοιτητών του τμήματος Βρεφονηπιοκόμων και φυσικά το προσωπικό του ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας, μία μικρή ομάδα παιδιών έφτιαξαν κολάζ πασχαλινών αυγών και μία άλλη ομάδα ωφελούμενων με την τεχνική βαψίματος με το φύσημα με το καλαμάκι.

Τα παιδιά δημιούργησαν και διασκέδασαν κατασκευάζοντας τις δικές τους μοναδικές, ανοιξιάτικες και πασχαλινές δημιουργίες.

Μέσω αυτής της ανακοίνωσης οι μικροί ωφελούμενοι και το προσωπικό του ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας του Δήμου Βόλου ευχαριστούν από καρδιάς τον Διευθυντή του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Βόλου κ. Σεφέρη Νικόλαο για την ευγενική προσφορά με χειροποίητα καλαθάκια με πασχαλινά τσουρέκια.

Το ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας ευχαριστεί επίσης τους εκπαιδευτικούς του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Βόλου και την ομάδα των φοιτητών που τους τίμησαν με την παρουσία τους και την πολύτιμη βοήθεια τους ως προς τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας, για μία ξεχωριστή δράση που χαροποίησε ιδιαιτέρως τους μικρούς ωφελούμενους του κέντρου.

Η υπεύθυνη και το προσωπικό του ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας του Δήμου Βόλου εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα!

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Ν. Ιωνίας του Δήμου Βόλου, αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

 

Το ΚΔΑΠμεΑ Νέας Ιωνίας προσφέρει τμήματα δημιουργικής απασχόλησης σε άτομα με διαγνωσμένη αναπηρία ηλικίας 6 ετών και άνω. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 60802.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.