Στο Νοσοκομείο Βόλου ο Υποδιοικητής της 5ης Υ.ΠΕ

Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε χθες ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Παπαγεωργίου Σταύρος μαζί με τον Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, καθηγητή, κ. Χριστοδούλου Νίκο και είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γιάννη Ντόκο, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Καραμέτο Ηλία και τον Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής, Ασπραδάκη Κωνσταντίνο, όπου συζήτησαν γενικότερα για θέματα Ψυχικής Υγείας και για καλύτερο συντονισμό των αντίστοιχων δομών της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Ακολούθως επισκέφθηκαν την Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και είχαν συζήτηση με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το «mega» εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου, συνομίλησε με το προσωπικό και τους συνεχάρη για την άψογη οργάνωση, λειτουργία και την άμεση εξυπηρέτηση των εμβολιαζόμενων.

Επίσης ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κ. Παπαγεωργίου Σταύρος, επισκέφθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, την Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και τα Εξωτερικά Ιατρεία. Ο κ. Παπαγεωργίου έμεινε εντυπωσιασμένος από την λειτουργικότητα των υπηρεσιών του Νοσοκομείου και αποχώρησε αρκετά ικανοποιημένος από τις διαπιστώσεις της επίσκεψής του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.