Στο Νοσοκομείο Βόλου με τραύματα στο κεφάλι, στον αυχένα και στα πόδια, διακομίσθηκε σήμερα το απόγευμα 72χρονος, μετά από επίθεση δεσποζόμενου σκύλου που δέχθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε επί των οδών Θερμοπυλών – Ορμινίου. Νεαρός περπατούσε κρατώντας με λουρί σκύλο σκουρόχρωμο με κομμένα αφτιά. Για άγνωστο λόγο, όταν ο ηλικιωμένος πέρασε δίπλα από το νεαρό με το σκύλο, ο σκύλος επιτέθηκε στον ηλικιωμένο.
Ο ηλικιωμένος έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα, να τραυματιστεί στο κεφάλι και στον αυχένα. Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο νεαρός εξαφανίστηκε στη συνέχεια, ενώ ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του σκύλου.































