Στο ΣΔΕ επαγγελματίες υγείας της Εταιρίας Νόσου Αλτσχάιμερ

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου του 2024 οι επαγγελματίες υγείας του Προγράμματος Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών Βόλου (ΕΕΝΑΣΔ) κ. Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγος και Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργός, πραγματοποίησαν συνάντηση με τους υπεύθυνους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Λίνο Βίγκλα, τον υποδιευθυντή κύριο Σκίτσο Γιώργο και την ψυχολόγο κυρία Χριστίνα Ρούμπου με σκοπό την ενημέρωση, υποστήριξη και συνεργασία. Αφού συζητήθηκαν τα πλαίσια δράσης των δυο δομών και δημιουργήθηκε πλάνο δράσεων και συνεργασίας, ως πρώτη δράση συνεργασίας ορίστηκε η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ενηλίκων που φοιτούν στο ΣΔΕ. Οι επαγγελματίες συμφώνησαν ότι μέσα από την αρχική δράση συνεργασίας θα δημιουργήσουν υπο-δράσεις ανάλογα με τις ανάγκες του Σχολείου.
Το Πρόγραμμα Διασύνδεσης παρέχει όλες τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 08:00 – 16:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323 ή στο email:[email protected].

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.