Στον «εξαφανισμένο» δρόμο, που συνδέει τη Δράκεια με τα Χάνια βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Υποδομών κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.
Ο δρόμος αυτός είχε υποστεί ζημιές κατά τις περσινές πλημμύρες και με τις βροχές των τελευταίων 24ωρων, υπέστη μεγαλύτερη ζημιά.
«Τι απέγιναν τα κατεπείγοντα έργα αποκατάστασης των υποδομών της Μαγνησίας, 15 μήνες μετά τις καταστροφές κύριε Ταχιάο» ρωτά χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊκόπουλος στο βίντεο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα από την επίσκεψή του στο σημείο αυτό, σχολιάζοντας ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.
«15 μήνες μετά τις καταστροφές του Daniel & του Elias οι εργολάβοι ακόμη να φανούν και η αγωνία συνεχίζεται και κορυφώνεται για τα προσωρινά έργα, στην αντοχή αυτών, σε επίπεδο ρεμάτων, οδικών συνδέσεων και σε επίπεδο γεφυρών. Και ιδού τα αποτελέσματα. Ο δρόμος που ενώνει τη Δράκεια με τα Χάνια και με την Πορταριά έχει καταρρεύσει. Αυτό σημαίνει ότι οι μόνιμοι κάτοικοι, οι επισκέπτες, όσοι δουλεύουν, όσοι εκτελούν εργασίες απλά δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Επισκέπτες έρχονται και γυρίζουν πίσω, οι μόνιμοι κάτοικοι που δουλεύουν στα Χάνια, αναγκάζονται να περνούν τον δρόμο αυτό με τα πόδια με κίνδυνο νυχτερινές ώρες να γλιστρήσουν και να έχουν κίνδυνο για τη ζωή τους. Πληροφορηθήκαμε ότι το Υπουργείο μέσα στο καλοκαίρι από τον κ. Ταχιάο, τον Υφυπουργό Υποδομών ότι θα έρθουν οι εργολάβοι και θα στηθούν εργοτάξια σε όλη τη Μαγνησία. Τίποτα δεν έχει. Η νεότερη πληροφόρηση λέει ότι πήραν τα μεγάλα έργα αποκατάστασης για τη Μαγνησία 4 μεγάλοι όμιλοι, οι οποίοι έχουν επιπλέον 18 δις ευρώ έργα ανεκτέλεστες συμβάσεις. Τι θα προτεραιοποιηθεί τα έργα στη Μαγνησία ή τα ανεκτέλεστα στην υπόλοιπη Ελλάδα; Το ζήτημα είναι ότι η ταλαιπωρία παραμένει, η Μαγνησία παραμένει στο «κόκκινο» αλλά και εκτός ραντάρ κυβερνητικού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊκόπουλος έχοντας ως φόντο, τον «εξαφανισμένο» πια δρόμο Δράκειας- Χανίων.
Στον «εξαφανισμένο» δρόμο της Δράκειας ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος (video)
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































