Στον Βόλο αύριο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης

Στις εκδηλώσεις της 9ης Μαΐου για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης συμμετείχε η ΔΕΕΠ Μαγνησίας, όπου ο πρόεδρός της κ. Νίκος Αθανασάκης κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων, συνοδευόμενος από τον Βασίλη Σακκελάρη υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ και Γενικό Γραμματέα της Νεολαίας του ΕΛΚ.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων συζητηθήκαν θέματα των επικείμενων Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου καθώς και τοπικού χαρακτήρα λόγω και της καταγωγής του από τον Βόλο.

Όσο αφορά το πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό , στον Βόλο βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου η  Ελίζα Βόζεμπεργκ και αύριο,  Σάββατο 11 Μαΐου την πόλη θα επισκεφθεί ο  Μανώλης Κεφαλογιάννης.

«Με τις ευρωπαϊκές εκλογές καλούμαστε να κάνουμε χρήση του εκλογικού μας δικαιώματος, όχι μόνο ως πολιτική ευθύνη αλλά και ως προνόμιο διότι η δημοκρατία ευδοκιμεί με την ενεργό συμμετοχή. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα πιο ευρωπαϊκή και την Ευρώπη πιο ελληνική», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.