Συγκέντρωση και πορεία Σωματείων και φορέων κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις

Με συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας κι έπειτα πορεία διαμαρτυρήθηκαν μέλη Σωματείων και φορέων για την κατάθεση του νομοσχεδίου που βάζει όρια στις διαδηλώσεις.

O πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας” κ. Κώστας Στεργίου στο χαιρετισμό του ανέφερε πως το νομοσχέδιο αυτό θα μείνει στα χαρτιά και στο συρτάρι, καθώς κανείς δεν μπορεί να αντιταχθεί στο δίκιο του εργαζόμενου λαού και στο δικαίωμά του να διαδηλώνει.
Μάλιστα, αναφερόμενος στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη είπε χαρακτηριστικά «Μολών Λαβέ».

Από την πλευρά του ο κ.Παναγιώτης Τσιτσιρίγκης, πρόεδρος Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Ν. Ιωνίας επεσήμανε πως «Με τη συγκέντρωση θέλουμε να καταδικάσουμε το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση σήμερα στη Βουλή . Είναι ένα νομοσχέδιο συνέχεια άλλων νομοσχεδίων που έχει περάσει και η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που περιόριζε το απεργιακό μας δικαίωμα, που πέρασε το ιδιώνυμο για τους πλειστηριασμούς. Είναι μια συνέχεια για την καταστολή του εργατικού λαϊκού κινήματος. Εμείς θα δώσουμε οργανωμένα τη δική μας απάντηση, δυναμώνοντας τα Σωματεία μας, κάνοντας ξεκάθαρο στους εργαζόμενους ότι πρέπει να κάνουν δική τους υπόθεση ένα δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με αγώνες και αίμα».

Παρακολουθήστε βίντεο με στιγμιότυπα από την κινητοποίηση: