Συγκινητική η στήριξη των Βολιωτών στο σχολικό bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού

Περίπτερο με σχολικά είδη σήμερα και αύριο, μπροστά από τον Άγιο Νικόλαο

Συγκινητική είναι η στήριξη των Βολιωτών στις λίγες μόλις ώρες που στήθηκε το περίπτερο από το Χαμόγελο του Παιδιού στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου, πραγματοποιώντας σχολικό bazaar, προκειμένου να στηριχθούν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού.

Εθελοντές της μεγάλης αυτής αγκαλιάς του Χαμόγελου του Παιδιού βρίσκονται από σήμερα το πρωί στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Βόλου, με όμορφα σχολικά είδη, τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό και πολλά άλλα εξυπηρετώντας τους Βολιώτες που ήδη έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στο εγχείρημα και έκαναν τις αγορές τους για την ενίσχυση των παιδιών του Χαμόγελου.

Το σχολικό bazaar θα βρίσκεται στην πόλη μας και σήμερα το απόγευμα από τις 6 έως και τις 9 το βράδυ, αλλά και αύριο Παρασκευή από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι αναμένοντας τους πολίτες με ένα μεγάλο Χαμόγελο και με πολλά σχολικά είδη για να τα προσφέρουν ως δώρα στα παιδιά τους, στα εγγόνια τους ή σε όσα παιδιά τα χρειάζονται.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Οργανισμού  «τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας λόγω της πανδημίας που έχει πλήξει τη χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία του κόσμου στα παιδιά, φέτος περισσότερο από ποτέ σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.

Για άλλη μία φορά διοργανώνουμε bazaars με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού μας και των δράσεών μας, Σ’ αυτά, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά, πάντα σε προσιτές τιμές.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο e-shop μας: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/

Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλ. 2410-560900, [email protected]».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.