Συλλήψεις νεαρών στο Βόλο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Δύο νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών και παράβασης του Νόμου περί βεγγαλικών.
Πρόκειται για έναν 22χρονο, που, μετά από έρευνα στο σπίτι του διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 802,39 γρ., ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, έναν πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, χρηματικό ποσό 300 € και μία φωτοβολίδα.
Τέλος, στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 0,56 γρ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο Έλληνες, ηλικίας 22 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί βεγγαλικών.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 22χρονου, ως διακινητή ναρκωτικών ουσιών στην πόλη του Βόλου, καθώς και στην κατοχή του 24χρονου αγοραστή, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (802,95) γραμμαρίων,
• δύο κινητά τηλέφωνα,
• μία ζυγαριά,
• ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
• μία φωτοβολίδα και
• το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.