Σύλλογος Παλαιών – Παλαιού Λιμεναρχείου Βόλου: Να δράσετε άμεσα να μην πλημμυρίσουμε για τρίτη φορά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
«Ακόμα περιμένουμε από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις του»

«Ακόμα περιμένουμε από τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου να πραγματοποιήσει τις δεσμεύσεις του, που έδωσε ο κ. Αναγνώστου μετά τη συνάντηση που είχαμε στις 03/10/2023 δηλαδή πριν από 2 εβδομάδες» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιών – Παλαιού Λιμεναρχείου.
Όπως τονίζεται, «η δέσμευση ήταν ο τοίχος είτε να πέσει είτε να αντικατασταθεί με κάγκελα επί της Παπακυριαζή, ώστε τα νερά να φεύγουν απρόσκοπτα προς τη θάλασσα. Δεν έχει γίνει όμως τίποτα απολύτως.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε φορά που ξεκινάει να βρέχει να είμαστε όλοι στην περιοχή με το άγχος ότι μπορεί να ξαναπλημμυρίσουμε.
Είναι αναγκαίο λοιπόν τόσο ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου σε συντονισμό με το Δήμο Βόλου να δράσουν άμεσα ώστε το Παλαιό Λιμεναρχείο να μην πλημμυρίσει για τρίτη φορά.
Να δράσουν άμεσα ώστε επιτέλους όλοι οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς (όσο αυτό είναι εφικτό) και όχι να είναι συνεχώς με την αγωνία της πλημμύρας κάθε φορά που βρέχει.
Αναμένουμε λοιπόν να τηρηθούν οι δεσμεύσεις, να πάψουν να είναι υποσχέσεις και να γίνουν πράξεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.