Συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ για την καύση σκουπιδιών

Ως μέσο πίεσης για να ανακαλέσει άμεσα η κυβέρνηση την άδεια στην ΑΓΕΤ

Συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙZA έκαναν σήμερα το μεσημέρι μέλη της επιτροπής αγώνα πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Η κινητοποίηση ήταν προάγγελος της αυριανής εκδήλωσης που θα γίνει, στις 6:30 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για το θέμα της καύσης σκουπιδιών γενικότερα από βιομηχανίες και τις επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.
Οι συγκεντρωμένοι κρέμασαν πανό στον πρώτο όροφο που έγραφε «Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ καλύπτοντας την πινακίδα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπήρχε και δεύτερο πανό στην είσοδο του κτιρίου «Volos SOS».

Σε δήλωσή του το μέλος της επιτροπής Μάρκος Βαξεβανόπουλος δήλωσε ότι η επιτροπή αγώνα πολιτών καταλαμβάνει τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ως μέσο πίεσης για να ανακαλέσουν άμεσα η κυβέρνηση και οι τοπικοί βουλευτές την άδεια της ΑΓΕΤ να καίει σκουπίδια.
Ο Μ. Βαξεβανόπουλος κάλεσε τους βουλευτές της Μαγνησίας να λάβουν θέση κατά της καύσης σκουπιδιών δίπλα από την πόλη, ενώ κάλεσε τους πολίτες να παραβρεθούν στην αυριανή εκδήλωση, στις 6.30 το απόγευμα στο Π.Θ. για να ενημερωθούν για το θέμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.