Συνάντηση αποφοίτων 1965 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η μεγάλη ημέρα για τους απόφοιτους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, του έτους 1965 πλησιάζει, καθώς οργανώνεται συνάντηση το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο «Σαρρής», πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Λόγω του περιορισμού στην ώρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, που επιβλήθηκε εξ αιτίας του κορωνοϊού, η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 20:00, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος μέχρι τα μεσάνυχτα.
Η γενιά των αγοριών και των κοριτσιών του ’53 που, στο μεγαλύτερο μέρος της, μένει και δημιουργεί στον Βόλο, παραμένει ακμαιότατη και έχει πολλά ακόμη να δώσει!
Οι διοργανωτές της επανένωσης των παλιών συμμαθητών παρακαλούν τους συμμαθητές τους να ενημερώσουν όλους όσοι δεν γνωρίζουν για την εκδήλωση, εντός και εκτός Βόλου για να μην λείψει κανείς και καμία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους διοργανωτές Ευδοξία Ρεπανίδου 6944802258 και Χαράλαμπο Σκυργιάννη 6947024547

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.