Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του συζυγοκτόνου στη Σωτηρίτσα Λάρισας

Είχε διακοπεί και αναμένεται η απόφαση του ΜΟΔ Βόλου

Συνεχίζεται σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, η υπόθεση με τη γυναικοκτονία 43χρονης από τον 55χρονο σύζυγό της, στις 3 Αυγούστου του 2021, στη Σωτηρίτσα Αγιάς, στη Λάρισα.

Ο κατηγορούμενος, που παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα οκτώ φορές, ενώ παράλληλα ηχογραφούσε στο κινητό του τηλέφωνο τα τελευταία λόγια της. Μάλιστα, τηλεφώνησε ο ίδιος στο «100» λέγοντας ότι «σκότωσα τη γυναίκα μου ελάτε να με συλλάβετε» και ανέμενε τη σύλληψή του στον τόπο του εγκλήματος.
Το ζευγάρι που είχε τρία παιδιά 24, 19 και 12 ετών, ζούσε στην Αθήνα και βρισκόταν στη Λάρισα, προκειμένου να βοηθήσουν στην ταβέρνα του αδερφού της 43χρονης, ο οποίος ήταν τότε ασθενής και απεβίωσε στις αρχές Μαρτίου.

Με αφορμή και την σημερινή ημέρα η συλλογικότητα «Μαχητικές και ελεύθερες» Βόλου ανάρτησαν πανό με συνθήματα «πες την με το όνομά της Γυναικοκτονία» και «οι κακοποιητές στη φυλακή καμία άλλη δολοφονημένη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.