Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Δευτέρας

Χωρίς αποτέλεσμα κύλισε η χθεσινή μέρα για τον εντοπισμό του 40χρονου Απόστολου Στριμπάκου και οι έρευνες συνεχίζονται ξανά σήμερα από την Αστυνομία και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που ενημέρωσε η οικογένεια.
Ο άνδρας, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε και βγήκε βόλτα από το σπίτι του στη συνοικία Χρυσοχοΐδη και δεν επέστρεψε.

Ο 40χρονος Απόστολος Στριμπάκος, άτομο με ειδικές ανάγκες, διαμένει με τους γονείς του, ηλικίας περίπου 75 ετών. Έβγαινε συχνά βόλτα από το σπίτι του, στη γειτονιά, ωστόσο τη Δευτέρα το απόγευμα δεν επέστρεψε. Οι γονείς του ανησύχησαν κι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Έρευνες έχουν γίνει στην Ανακασιά, στο λόφο Γορίτσας, στην Αγ. Παρασκευή και στην Κουκουράβα και συνεχίζονται και σε άλλα σημεία της πόλης.

Ο Απόστολος, φορά σκούρο μπλε μπλουζάκι, μπλε βερμούδα και μπλε αθλητικά παπούτσια. Χρήζει θεραπευτικής αγωγής και όποιος τον είδε ή έχει κάποια πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.