Συνεχίζονται οι μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις στον Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου, σχετικά με σύγχρονα ζητήματα, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος συνεχίζει τις  κατηχητικές συναντήσεις για τον μήνα Νοέμβριο.

Υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος είναι η Εκπαιδευτικός κ. Κατερίνα Παλάσκα – Μαντούδη. Χώρος συνάντησης, είναι η αίθουσα “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, μία Τετάρτη τον μήνα, στις 19.00, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί.

Η πρώτη συνάντηση ολοκληρώθηκε με ομιλητή τον Ανθυπαστυνόμο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και ορισμένου ως Συνδέσμου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Μαγνησία, κ. Γεώργιος Σκόνδρας, με θέμα: «Παιδί και διαδίκτυο».

Στη δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 7.00 το απόγευμα, ομιλητής θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Παπασακελλαρίου, Θεολόγος και εφημέριος στον Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου Βόλου, με θέμα: «Σύγχρονη κοινωνία και Κατηχητικό σχολείο».

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν από κοντά, θα υπάρξει και διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/84986227837?pwd=b8M5Jl5lZlqJlaZoY6c2a3O5RjwCCb.1

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.