Συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή

Με οκτώ θέματα συζήτησης συνεδριάζει μεθαύριο Πέμπτη στις 13.00 στο Δημαρχείο Βόλου, η Οικονομική Επιτροπή, που θα λάβει απόφαση για την κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη διενέργεια διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και θέρμανσης, λιπαντικών και πρόσθετων για τις ανάγκες του Δήμου Βόλου, της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ., των Σχολικών Επιτροπών Α/Βαθμιας & Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης» ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 2.553.840,30 € με ΦΠΑ 24%, διάρκειας δύο ετών από την υπογραφή της σύμβασης.

Επίσης θα υποβληθούν τα πρακτικά διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού (Α’ φάση) και ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για την «Περισυλλογή-φιλοξενία-φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) των Δημ. Ενοτ. Δήμου Βόλου, στο δημοτικό ενδιαίτημα στη θέση Μαραθάς, διάρκειας 12 μηνών (από την υπογραφή της σύμβασης)» και του διαγωνισμού για την “Προμήθεια πλαστικών σάκων απορριμμάτων για της ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και της Δ/νσης Πρασίνου του Δήμου Βόλου”.

Τέλος, θα υποβληθεί το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Επισκευή αιθρίου στο 6ο ΓΕΛ Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.