Τα «βρήκαν» Χαρμάνης – Αγγελάρας για τα θέματα της «Εξωραϊστικής Λέσχης»

Έληξε χθες οριστικά η κόντρα του δικηγόρου και πρώην προέδρου της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου Θανάση Χαρμάνη, με τον πρώην πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και καθηγητής στη Σχολή Δικαστών Νίκο Αγγελάρα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο κατηγορούμενος κ. Αγγελάρας δήλωσε ότι σέβεται και υπολείπτεται τον μηνυτή κ. Χαρμάνη, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο του κατά την προεδρία του στη Λέσχη Βόλου και ότι δεν θα επαναλάβει παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Ο μηνυτής, μετά τη δήλωση του κατηγορούμενου, ανακάλεσε την έγκλησή του για συκοφαντική δυσφήμιση, υπό τον όρο να καταβάλει ο κατηγορούμενος ποσό 3.500 € στον Σύλλογο «Φλόγα» (παιδιά με καρκίνο), δηλαδή το ήμισυ του κεφαλαίου από το ποσό των 7.000 € που του είχε επιδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βόλου για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθική βλάβη για συκοφαντική δυσφήμιση, χαρίζοντάς του το υπόλοιπο.

Σε δίκη με φόντο την Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου έφτασαν ο πρώην πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και καθηγητής στη Σχολή Δικαστών Ν. Αγγελάρας, με τον πρώην πρόεδρο της Λέσχης Θ. Χαρμάνη, Ο πρώτος μήνυσε τον δεύτερο για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση καθώς στα διοικητικά συμβούλια της Εξωραϊστικής ειπώθηκαν είχαν αφεθεί υπονοούμενα κατά του κ. Χαρμάνη.

Η δίκη ξεκίνησε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με κατηγορούμενο τον πρώην πρόεδρο του Ελεγκτικού Συμβουλίου, κατά την κατάθεση του μηνυτή υπήρξε ένταση και τελικά το Δικαστήριο, ζήτησε από τις δύο πλευρές να βρουν συμβιβαστική λύση και η δίκη διακόπηκε για τις 4 Οκτωβρίου.
Η Εξωραϊστική, σύμφωνα με τους δημόσιους απολογισμούς επί θητείας του πρώην προέδρου κ. Χαρμάνη, είχε αυξήσει σημαντικά τα κέρδη της από την διαχείριση των ακινήτων της και την εγγραφή νέων μελών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.