Τελετή αποφοίτησης των αποφοίτων της ΑΣΠΑΙΤΕ στον Βόλο

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 18:30  θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών των Προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στον Βόλο στο Συνεδριακό Κέντρο της Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού .

Στην εκδήλωση θα είναι παρών  ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος ενώ θα παραστεί και θα χαιρετήσει τους σπουδαστές  η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ζέττα Μακρή.

Εκ μέρους της ΑΣΠΑΙΤΕ, τους αποφοίτους θα χαιρετήσουν, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγητής Σπυρίδων Πανέτσος και η Επιστημονική Υπεύθυνη ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγήτρια Αναστασία Σωτηροπούλου.

Την Κεντρική Ομιλία με θέμα το «Ψηφιακό σχολείο-προβληματισμοί και θέσεις για το ρόλο της Παιδαγωγικής και των παιδαγωγών» θα παρουσιάσει ο κ. Χρήστος Γκόβαρης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Την Τελετή Αποφοίτησης θα πλαισιώσουν τα Σύνολα του Μουσικού Σχολείου Βόλου, παρουσία του Διευθυντή του Δρ Παναγιώτη Μανδράκη.

Η τελετή θα κλείσει με το παραδοσιακό Πηλιορείτικο κέρασμα στους/στις απόφοιτους και τους/τις  συνοδούς τους.

Την ευθύνη συντονισμού της εκδήλωσης έχουν ο Συντονιστής της ΑΣΠΑΙΤΕ στον Βόλο Δρ Σωκράτης Σαβελίδης και οι υπεύθυνες διοικητικής υποστήριξης κ.κ. Ακριβή Σαραντοπούλου και Ειρήνη Μιτζέλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.