«Θα δώσει απαντήσεις η «κοινωφελής» ΔΕΥΑΜΒ στους πολίτες;»

Σε νέα ανακοίνωσή της η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας αναφέρει «Επιτέλους πότε θα καταλάβει η ΔΕΥΑΜΒ ότι δεν τη συμφέρει να «ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη»; Πότε θα καταλάβει ότι το παρελθόν της την έχει οδηγήσει στην αναξιοπιστία της κοινωνίας του Βόλου; Πότε θα καταλάβει ότι οι πολίτες δεν τρέφονται με κουτόχορτο; Έχουν μάτια και βλέπουν, από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ, ότι ο αγωγός στο αγκίστρι έβγαζε «σκατ@» και όχι επεξεργασμένο λύμα. Πότε θα καταλάβει ότι οι πολίτες εμπιστεύονται την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ), που δεν υπηρετεί συμφέροντα και όχι τη ΔΕΥΑΜΒ, που αν και κοινωφελής επιχείρηση συμπεριφέρεται με τρόπο που την οδηγεί σε αναξιοπιστία στους πολίτες;

Πότε θα καταλάβει ότι με ψευτιές ότι δήθεν εμποδίσαμε την κατασκευή του Περιφερειακού ή την αποχέτευση της Αγριάς, θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, οι οποίοι βέβαια περνούν από το παρκάκι στα Αστέρια της Αγριάς και παίρνουν βαθιές εισπνοές από τα «αρώματα» που τους προσφέρει η ΔΕΥΑΜΒ από το αντλιοστάσιο λυμάτων που κατασκεύασε εκεί.

Όσον αφορά την κυρία Διομή, κανένα στέλεχος της ΔΕΥΑΜΒ δεν κατήγγειλε η ΠΠΜ και φυσικά δεν οδήγησε στο δικαστήριο. Εκείνο που οδήγησε στο δικαστήριο στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ ήταν οι πολιτικές και η ανεπάρκεια των πολιτικών της προϊσταμένων, οι οποίες τελευταία έχουν επιδεινωθεί από την «Μπέος and partners».

Αν ισχύει το «καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται» δε θα ενοχλούνταν η ΔΕΥΑΜΒ και η κ. Κολυνδρίνη, ούτε για το σκατ@δείγμα που πήραμε ούτε πώς το πήραμε, ούτε από ανορθογραφίες και θα απαντούσαν πολύ απλά στα ερωτήματα που τους απευθύναμε. Αν νομίζει ότι κουκουλώνει την πραγματικότητα με χαζοχαρούμενες ανακοινώσεις και με ψεύτικες αναδρομές στο «βρώμικο» παρελθόν της, απατάται οικτρά! Οι πολίτες έχουν κρίση, έχουν άποψη και έχουν πληροφόρηση, έστω και αν η «Μπέος and partners» ελέγχουν κάποια ΜΜΕ. Η αλήθεια δεν κρύβεται όσο και αν προσπαθούν.
Είναι υπόλογοι απέναντι στην κοινωνία του Βόλου και όχι τιμητές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.