Θλίψη στο Βόλο- Έφυγε από τη ζωή 52χρονη αστυνομικός

Έδωσε γενναία μάχη με την επάρατο για πάνω από 10 χρόνια

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, χτυπημένη από την επάρατο, με την οποία έδινε «μάχη» πάνω από 10 χρόνια, σε ηλικία 52 χρονών, η Αφροδίτη Παπασπύρου, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της, στην Τροχαία Βόλου που υπηρετούσε και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Η άτυχη γυναίκα, που συνταξιοδοτήθηκε πριν ένα χρόνο περίπου, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ήταν παντρεμένη με αστυνομικό και μητέρα δύο ενήλικων αγοριών και άφησε την τελευταία της πνοή ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στο Βόλο.

Η 52χρονη ήταν εξαίρετος χαρακτήρας και άνθρωπος, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα στους συναδέλφους της και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε συγκίνηση μεταξύ των συναδέλφων της.

Στις 25 Οκτωβρίου 2020 που η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας είχε φωταγωγηθεί σε ροζ χρώμα, για την Παγκόσμια Ημέρα καρκίνου του μαστού, η εκλιπούσα είχε βρεθεί στο επίκεντρο της εκδήλωσης, αν και απούσα με αναρρωτική άδεια, στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου υπήρχε φωτογραφία της και αναγνώστηκε συγκινητικό μήνυμα που έγραψε η ίδια για δύναμη και αγώνα απ’ όλες τις γυναίκες.

«Βάλτε ροζ παντού… Ο καρκίνος είναι μια ίωση που αντιμετωπίζεται με αισιοδοξία και χαμόγελο… Ποτέ δε λες γιατί σε εμένα… Δεν φοβάσαι τον θάνατο, απλά αγωνίζεσαι, γιατί ο αγώνας είναι αυτός που μετράει… Ποτέ δεν το βάζεις κάτω και δεν μοιρολατρείς… Ζεις την κάθε στιγμή και προχωράς. Δύναμη σε όλες τις γυναίκες…», είχε γράψει η άτυχη γυναίκα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.