Θλίψη στον Βόλο- Έφυγε από την ζωή ο Νικόλαος Δαβιτίδης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας για τον χαμό του εργαζομένου στην καθαριότητα του Πολυδύναμου Αγριάς, Νικόλαου Δαβιτίδη, μόλις 55 ετών. Όπως επισημαίνεται «με βαθιά  θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο χαμό του συναδέλφου μας Δαβιτίδη Νικολάου, σε ηλικία μόλις 55 ετών, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024. Το νέο μας έχει συγκλονίσει όλους.

Ο Νίκος εργαζόταν στην καθαριότητα του Πολυδύναμου Αγριάς, και η μόνη σκέψη που περνάει από το μυαλό μας είναι ότι ξεχώριζε για το ήθος του,  την εργατικότητά του, την διαρκή προσφορά του, την αισιοδοξία του, που ήταν παρόντα σε όλη την διάρκεια της παρουσίας του στο χώρο.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και πόνο τόσο στον εργασιακό χώρο και στους συναδέλφους του, όσο και στην οικογένεια του, όμως η θύμησή του θα ζει πάντα στα πιο όμορφα κομμάτια της ψυχής σε όλους όσους τον γνώρισαν.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζει την οδύνη του για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Νίκου και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.