Τι λέει ο Κώστας Λούλης για το πράσινο κλουβί στην «Κιβωτό» του Βόλου

Το πράσινο «κλουβί της τιμωρίας» το οποίο ήρθε στην επιφάνεια μετά την καταγγελία μιας μητέρας ότι κλείδωναν για τιμωρία τα παιδιά που φιλοξενούνταν στην δομή της Κιβωτού στο Βόλο σε κλουβί, ενισχύει η φωτογραφία – ντουκουμέντο από το συγκεκριμένο παράρτημα.

Ο αντιδήμαρχος Βόλου και βιομήχανος, Κώστας Λούλης το 2015 δώρισε ακίνητο ιδιοκτησίας του, στην περιοχή Διμηνίου στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στη συνέχεια την ίδια κίνηση έκανε και η πρώην σύζυγός του, ευαισθητοποιημένη από τα παιδιά της Κιβωτού δώρισε ένα άλλο ακίνητο προκειμένου και τα δύο ακίνητα να αποτελέσουν κοινωνικές εστίες και να βοηθήσουν το έργο της Κιβωτού. Ο αντιδήμαρχος Κώστας Λούλης μίλησε στο protothema.gr για την ύπαρξη του πρασίνου κλουβιού.

«Το 2015 είχα κάνει την πρώτη δωρεά στην «Κιβωτό του Κόσμου» όπου ήταν 15 στρέμματα κήπος με πρότυπο αγρόκτημα, θα έλεγα. Μέσα σε αυτά τα στρέμματα υπάρχει και το κτίριο όπου στεγάζονται μέχρι και σήμερα τα παιδιά της «Κιβωτού».

Σε αυτόν τον κήπο όπου έμενα μαζί με την οικογένειά μου για πολλά χρόνια και προτού κάνω τη δωρεά στην «Κιβωτό» είχα τοποθετήσει 8 μεγάλα κλουβιά κι άλλα δύο μικρότερα κι είχα βάλει μέσα διάφορα ζώα όπως πάπιες, χήνες, κότες, φασιανούς, κύκνους και ήταν ένας υπέροχος κήπος γεμάτος ζώα.

Τώρα, από ότι έμαθα υπάρχει μια μητέρα η οποία καταγγέλει ότι οι άνθρωποι από τη δομή κλείδωναν το παιδί της μέσα σε αυτά τα κλουβιά προκειμένου να τιμωρηθεί ώστε να συμμορφωθεί. Δεν μπορώ να προδικάσω τον πατέρα Αντώνιο, σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας και αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης. Με ρωτάει ο κόσμος αν μετά από όλες αυτές τις καταγγελίες,μετάνιωσα που έκανα αυτή τη δωρεά στην «Κιβωτό του κόσμου». Δεν το μετάνιωσα γιατί το έκανα για αυτά τα παιδάκια που έχουν μεγάλη ανάγκη. Ο σκοπός της δωρεάς μου ήταν να ζήσουν σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον αυτά τα πονεμένα παιδιά.

Μάλιστα, είχε ευαισθητοποιηθεί κι η πρώην σύζυγός μου με το θέμα των παιδιών της Κιβωτού και είχε δωρίσει κι αυτή, άλλα 10 στρέμματα. Επειδή είχαν μεγάλη αξία η Κιβωτός, μας κατέβαλε την αξία των ανακαινίσεων» λέει στο protothema.gr ο Κώστας Λούλης.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.