Την Πέμπτη η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας καλεί τους εργαζόμενους στους Δήμους της Μαγνησίας, να συμμετάσχουν μαζικά στην Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Δεκέμβρη και ώρα 1.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων «ERGON» στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι στους Δήμους, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στην πατρίδα μας, δεχόμαστε βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα μας από τις διαδοχικές κυβερνήσεις και τις Δημοτικές αρχές, ο Σύλλογος μας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αποκούμπι και στήριγμα, αναφέρει.

Σύμφωνα με την ΔΑΣ ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι χρειάζεται οι ίδιοι να πάρουνε την κατάσταση του Συλλόγου στα χέρια τους και όχι απλά να αναθέσουν με την ψήφο τους σε κάποιους «σωτήρες» να τους λύσουν τα προβλήματα. «Το περασμένο διάστημα αποδείχτηκε περίτρανα ότι κάτι τέτοιο δεν μας πάει μακριά. Το απερχόμενο Προεδρείο, η παράταξη «Πλαγεράς – Συνδικαλιστική Ανατροπή», οδήγησε το Σύλλογο μας σε τέλμα, σε αγωνιστική απραξία. Έπαιξε έτσι και παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης και των Δημοτικών αρχών», τονίζει.

Η παράταξη καλεί τους εργαζόμενους να ακυρώσουν με τη μαζική τους παρουσία στη Γενική Συνέλευση, τους σχεδιασμούς του Προεδρείου να είναι η Συνέλευση μας μια «σούπα», δίχως κόσμο και δίχως ουσιαστική συζήτηση. Δεν θέλουν στην πραγματικότητα να κάνουν απολογισμό μπροστά στην μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων, που τίποτα καλό δεν είδε από την θητεία τους. Επιζητούν να περάσουν στα μουλωχτά τους απολογισμούς του Προεδρείου και να εναποθέσουν, για μια ακόμα φορά, τις ελπίδες τους για εκλογή στους διάφορους μηχανισμούς, αναφέρει.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ τονίζει ότι η επιλογή μιας ιδιωτικής αίθουσας συνεστιάσεων, αντί αυτής της μεγάλης αίθουσας του Δημαρχείου (όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση για τους εργαζόμενους και δυνατότητα για ανοιχτά πορτοπαράθυρα σε όλη τη μπροστινή πλευρά), για την πραγματοποίηση της Γ.Σ αποδεικνύει την περιφρόνηση του Προεδρείου για τους συναδέλφους και την πρόθεση του να σαμποτάρει τη Συνέλευση. «Φαίνεται ότι τα λεφτά περισσεύουν όταν πρόκειται να μπλοκαριστεί η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις διαδικασίες του συνδικαλιστικού μας οργάνου και να ταϊστούν επιχειρηματίες, ενώ γίνονται άφαντα όταν χρειάζεται να βοηθηθούν οικογένειες συναδέλφων που έχουν ανάγκη», αναφέρει.

Τέλος, η παράταξη τονίζει ότι θα είναι εκεί για να βάλει φρένο σε αυτά τα σχέδια και καλεί τους εργαζόμενους να καταψηφίσουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.