Την Τρίτη στο ΤΕΕ η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Για τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων από την ΑΓΕΤ

Την ερχόμενη Τρίτη 30 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα στο ΤΕΕ Μαγνησίας, θα συνεδριάσει στο Βόλο το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, στο οποίο θα συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης το θέμα της χρήσης εναλλακτικών καυσίμων στην ΑΓΕΤ – Ηρακλής.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα γίνει από τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό ο οικονομικός απολογισμός του 2016 και θα χορηγηθούν οι 52 αδιάθετες άδειες άσκησης υπαίθριου πλανόδιου εµπορίου Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, του έτους 2016, κατά το έτος 2017 στους 49 κατά σειρά επιλαχόντες.

Ακόμη, αναμένεται να εγκριθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Επέκταση Βιολογικού Καθαρισµού Κουκουναριών Σκιάθου και ∆ικτύων Αποχέτευσης Παραλιακής Ζώνης του ∆ήµου Σκιάθου», των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Τέλος, θα συζητηθούν η ΜΠΕ Μελέτη και Σχέδιο ∆ιαχείρισης Εξορυκτικών Αποβλήτων (Σ.∆.Ε.Α.) του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία λατοµείου µαρµάρων, έκτασης 89.078,26 m2, στη θέση «Σπηλιά» της Τ.Κ. Συκής της ∆.Ε. Αφετών, του ∆ήµου Νοτίου Πηλίου και η ΜΠΕ του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία λατοµείου µαρµάρων, έκτασης 40.000 m2, στη θέση «Περδικοράχη» της Τ.Κ. Φυλάκης, του ∆ήµου Αλµυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.