Το δίκτυο ποδηλατοδρόμων θα εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Τη μελέτη διαμόρφωσης δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη του Βόλου, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές, αναμένεται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 18.00 στο Δημαρχείο Βόλου.
Τοπ σώμα θα καταγγείλει την από 9/3/2016 σύμβαση μίσθωσης και απευθείας μίσθωση ακινήτου εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου στο πλαίσιο του Προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Στέγαση και Επανένταξη» για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών ωφελούμενων.
Ακόμη, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης μελέτης και διενέργειας ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την “Προμήθεια Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων του Δήμου Βόλου”, προϋπολογισμού 107.880 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Το Δ.Σ. θα αποφασίσει την εκ νέου παράταση προθεσμίας του έργου με τίτλο “Παροχή Υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Τεχνικής Υποστήριξης της ομάδας εργασίας του Δήμου για Κατασκευή Ολοκληρωμένης Μονάδας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας”, την κατάργηση εσοχών τοποθέτησης κάδων απορριμμάτων στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος στο Βόλο και την έγκριση διάθεσης τριών θέσεων στάθμευσης για κρατικά και υπηρεσιακά οχήματα στην οδό 28ης Οκτωβρίου, όπου βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Τέλος, θα εγκριθούν τα δίδακτρα για τους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς
Έγκριση της αριθμ. 120/2017 απόφασης της Κ.Ε.Κ.Π.Α.- Δ.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου αναφορικά με την έγκριση καθορισμού διδάκτρων για τους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς περιόδου Σεπτέμβριος 2017 – Ιούλιος 2018 για τα παιδιά που δεν είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής και το τιμολόγιο μεταφοράς παιδιών από και προς τους βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς Άλλης Μεριάς και Κατηχωρίου, ενώ θα εγκριθεί απόφαση της ΔΕΥΑΜΒ, αναφορικά με την αναστολή διακοπής υδροδότησης σε ευπαθείς ομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.