Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου στηρίζει τον αγώνα της ΟΕΧΒΕ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου εκφράζει την αλληλεγγύη της στις διοικήσεις της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας (ΟΕΧΒΕ) και του Σωματείου των «Λιπασμάτων Καβάλας», καταδικάζοντας όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «την προσπάθεια του επιχειρηματία κ. Λαυρεντιάδη να φιμώσει την αγωνιστική συνδικαλιστική τους φωνή, εκφοβίζοντάς τους με ένδικα μέσα (αγωγή).
Με αφορμή το νέο αυτό κρούσμα και την προσπάθεια να καταπνιγεί η ηχηρή φωνή των συνδικάτων, καλούμε την Κυβέρνηση, που πρώτη αυτή «έστρωσε το χαλί» στους εργοδότες, με τα εργατοκτόνα και αντισυνδικαλιστικά της νομοσχέδια, να διερευνήσει σε βάθος τα όσα καταγγέλλονται ότι συμβαίνουν στα Λιπάσματα Καβάλας, και να σταματήσει να αδιαφορεί για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Κλάδου.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου στηρίζει τον αγώνα της ΟΕΧΒΕ και του Σωματείου των Λιπασμάτων απέναντι στις πρακτικές αυτές, που εφαρμόζει η εργοδοτική πλευρά. Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν φιμώνεται και δεν υποκύπτει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.