To Grooοve ανάμεσα στα καλύτερα μπαρ της χώρας

Οι ιδιοκτήτες του Grooove (από αριστερά) Κώστας Κοτόπουλος και Θανάσης Κουζιώκας. Copyright: Το Φωτογραφείο
Αναδείχθηκε σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το περιοδικό "Αθηνόραμα"

Ανάμεσα στα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας αναδείχτηκε το γνωστό μπαρ του Βόλου Grooove, στον διαγωνισμό Bar Awards – Shaker Trophy 2018 που διοργάνωσε το περιοδικό “Αθηνόραμα”. Η κριτική επιτροπή απένειμε δύο shaker trophies στο Grooove, κατατάσσοντάς το στα δέκα καλύτερα bars στη χώρα. Παράλληλα οι χορηγοί των Αθηνόραμα Bar Awards 2018 απένειμαν ειδικό βραβείο στο Grooove και τον Head bartender Θανάση Κουζιώκα για το κοκτέιλ Brugal Extra Viejo το οποίο περιέγραψαν ως “ένα σοφιστικέ και πληθωρικό κοκτέιλ με καμβά το Brugal Extra Viejo. Σε ποτήρι old fashioned με ένα εξαιρετικό κομμάτι πάγου προστέθηκε το premium ρούμι της Δομινικανής Δημοκρατίας κι εμπλουτίστηκε με ένα πολύ καλό cold brew και αρωματικές νότες από βερμούτ και Campari. Τo αποτέλεσμα; Ένα σύνθετο κοκτέιλ με αρώματα μπαχαρικών, φρούτων και σοκολάτας και γεύση που ισορροπεί ανάμεσα στις πικρές νότες του καφέ και τις γλυκές νότες του ρουμιού”.

Όπως περιγράφει το “Αθηνόραμα” στο «Grooove» τα βλέμματα πέφτουν αμέσως στην πολύχρωμη μπάρα και στην κάβα, που φιλοξενεί τουλάχιστον εφτακόσια μοναδικά spirits. Ξεφυλλίζοντας τη λίστα, ανακαλύπτεις μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή cocktails για όλα τα γούστα, από πειραγμένα κλασικά, fizz, aperitivo μέχρι virgin. Όποιο και αν διαλέξεις είναι πρωτότυπο και ενώνει, χάρη στη μαεστρία του Θανάση Κουζιώκα και της ομάδας του, ετερόκλητα υλικά.

Συνολικά με δυο και ένα shaker Trophy βραβεύτηκαν 51 bar, 36 από την Αθήνα, 4 από την Θεσσαλονίκη και 11 από Γιάννενα, Βόλο, Πάτρα, Δράμα, Λάρισα και Σύρο.

Ομαδική φωτογραφία από την χθεσινή απονομή των βραβείων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.