Το Κοινωνικό Φροντιστήριο συγκεντρώνει ακόμη προϊόντα για τους πυρόπληκτους

Προγραμματίζεται άμεσα η αποστολή τους

Στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους Δήμους προχωρά και το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου, με σκοπό να βοηθηθούν οι άνθρωποι που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το τελευταίο διάστημα. Η συλλογή έχει ξεκινήσει ήδη από τις 16 Αυγούστου και συνεχίζεται ακόμα στο χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην οδό Τριανταφυλλίδη 74, στην περιοχή του Ασύλου (πρώην παιδικός σταθμός Αρίων).
Τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται είναι : Είδη γενικού καθαρισμού, ηλεκτρολογικό και βιομηχανικό υλικό (λάμπες, καλώδια, κ.α.), υλικό ύδρευσης (βάνες, σωληνώσεις κ.τ.λ.), τρόφιμα μακράς διαρκείας, όσπρια, ρύζι, κονσέρβες.
Οι ώρες προσέλευσης είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως και τις 8.00 το βράδυ. Το σαββατοκύριακο η συλλογή των ειδών γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στους αριθμούς 6982652046 και 6946618801.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, άμεσα θα υπάρξει προγραμματισμός για να αποσταλούν τα προϊόντα στην Εύβοια. Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι ανάλογες κινήσεις αλληλεγγύης είχαν γίνει απ ΄τα στελέχη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και στο παρελθόν, όπως μετά τις πυρκαγιές στο «Μάτι» και με τους σεισμόπληκτους άλλων περιοχών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.