Το Λιμεναρχείο Βόλου τίμησε τη Ναυτική Εβδομάδα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου η τελετή έναρξης της Ναυτικής Εβδομάδας 2025 στον χώρο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, παρουσία των αρχών της πόλης και στελεχών του λιμενικού.

Συγκεκριμένα τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των λιμενικών του Κ.Λ. Βόλου, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή, αλλά και για εκείνους που «χάθηκαν» εν ώρα καθήκοντος από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Επίσης ρίφθηκε στη θάλασσα στεφάνι υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των γνωστών και άγνωστων ηρώων από τον διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τον λιμενάρχη Βόλου.

Έγινε επίδειξη κωπηλασίας από τον αθλητικό Σύλλογο Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού «Η Δημητριάς» και παρουσιάστηκε έκθεση εικαστικών ζωγραφικής, φωτογραφίας και συνθετικής δημιουργίας με θέμα τη θάλασσα. Τέλος παρατέθηκε μικρή δεξίωση στις αρχές της πόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.