Το ΝΑΡ και η νΚΑ για το συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών

Οι δυνάμεις του Νέου Αριστερού Ρεύματοςκαι της και της Νεολαίας για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση στηρίζουν την πανελλαδική κινητοποίηση που οργανώνεται στον Βόλο μεθαύριο Σάββατο 26 Ιουνίου στις 18:30 στο νοσοκομείο της πόλης, ενάντια στην καύση σκουπιδιών και την τρομοκρατία κράτους-πολυεθνικών.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, σήμερα χρειαζόμαστε μια νέα αρμονική βάση στη σχέση ανθρώπου – φύσης, το ξεπέρασμα του σημερινού ανταγωνιστικού της χαρακτήρα, που οφείλεται στον καταστροφικό, εκδικητικό και αλλοτριωτικό χαρακτήρα των εκμεταλλευτικών κοινωνιών.
• Να βάλουμε φρένο στα σχέδια τους! Να φύγει τώρα η Lafarge από το Βόλο! Να σταματήσουν άμεσα τα καταστροφικά παιχνίδια με την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αγαθών. Να πάρουν πίσω τους σχεδιασμούς τους που θέλουν να γεμίσουν τη χώρα ανεμογεννήτριες! Απέναντι στην “απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας”, την εμπορευματοποίηση του φυσικού και του δομημένου περιβάλλοντος, την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων να προτάξουμε το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υποδομών
• Να συγκρουστούμε με τις πολιτικές κυβέρνησης, κεφαλαίου και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετική πολιτική για το περιβάλλον με τα χρήματα των ΕΣΠΑ. Γιατί διεκδικούμε μια άλλη ποιότητα ζωής σε μια κοινωνία που θα μετρά την ευημερία της με την ποιότητα της δωρεάν δημόσιας εκπαίδευσης, μετακίνησης, υγείας, παιδείας, περιβάλλοντος, του πολιτισμού και των ελεύθερων χώρων.
• Με μαζικό, συλλογικό αγώνα να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που καταστρέφει ανθρώπους και φύση! Με οριζόντιο πανελλαδικό συντονισμό και κοινές δράσεις των συλλογικοτήτων που πάλευαν και παλεύουν ενάντια στην “πράσινη ανάπτυξη” και τις πολιτικές του κεφαλαίου στη φύση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.