Τρείς ασθενείς «μάχονται» με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου

Νοσηλεύονται συνολικά 38 ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου

Τρεις εξακολουθούν να είναι οι ασθενείς που δίνουν μία μεγάλη «μάχη» με τον κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου. Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 59, 75 και 79 ετών. Χθες εισήχθη και τρίτος ασθενείς σε θάλαμο αρνητικής πίεσης κι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται δύο γυναίκες 78 και 83 ετών κι ένας άντρας 72 ετών. Στο μεταξύ σήμερα στην Α’ κλινική κορωνοϊού νοσηλεύονται 17 ασθενείς και 15 νοσηλεύονται στη Β’ κλινική.

Τα τελευταία 24ωρα δεν έχει καταγραφεί νέος θάνατος ασθενούς, τα θύματα όμως του νέου ιού από τις 19 Οκτωβρίου έως και σήμερα ανέρχονται στα 176, με τελευταία απώλεια μία 62χρονη εργαζόμενη στο Γηροκομείο Καναλίων η οποία νοσηλεύονταν επί πολλές ημέρες στη ΜΕΘ και τελικά κατέληξε την Κυριακή.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκαν και χθες rapid test στους ασθενείς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και όλα ήταν αρνητικά. Να σημειωθεί πως τεστ κορωνοϊού γίνονται σχεδόν καθημερινά σε όσους προσέρχονται για αιμοκάθαρση, καθώς δεν αποτελούν ασθενείς που νοσηλεύονται μέσα στο Νοσοκομείο, αλλά για ανθρώπους που μετακινούνται από και προς το Αχιλλοπούλειο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.