«Τρεις προστατευτικές ασπίδες για 40 άτομα προσωπικό στο ΕΕΕΕΚ»

Η λήψη προστατευτικών μέτρων είναι απαραίτητη σε πολλούς χώρους, πόσο μάλλον στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ωστόσο έρχεται μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση στο διαδίκτυο να θέσει το θέμα σε νέες βάσεις και να δείξει ότι η στάση της Πολιτείας δεν είναι αυτή που χρειάζεται. Η ανάρτηση έρχεται από εκπαιδευτικό το ΕΕΕΕΚ Βόλου, που αναφέρει ότι για 40 άτομα προσωπικό δόθηκαν μόλις τρεις προστατευτικές ασπίδες, και αυτές χωρίς τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Αναφέρει λοιπόν στην ανάρτησή της η διευθύντρια κα Φωτεινή Γρηγορίου, για το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης:

«Έχω γελάσει τόσο πολύ και έχω νευριάσει άλλο τόσο!!! Κάπου εκεί στο άνοιγμα των σχολείων μετά την καραντίνα, το Υπουργείο ανήγγειλε πως θα σταλούν στα Ειδικά σχολεία προστατευτικές ασπίδες προσώπου για το προσωπικό και μάλιστα επεσήμανε στην κατανομή τα ΕΕΕΕΚ να λάβουν μεγαλύτερο αριθμό!!! Επειδή αυτές έφτασαν στη Διεύθυνση κάπου τον Ιούνιο που κλείναμε και μιας και είχαμε ήδη προμηθευτεί τα πάντα είπαμε άστες να βρίσκονται για τον Χειμώνα… Η αλήθεια είναι πως δεν ρώτησα πόσες είναι γιατί σκέφτηκα καλοδεχούμενες όσες και να είναι… Απλά ζήτησα συγνώμη που δεν πήγα να τις πάρω και τους πιάνουν τον χώρο!!!

Φτάνει τώρα ο καιρός ας πάμε να τις παραλάβουμε να δούμε τι έχουμε και τι μας λείπει….

«Θα χρειαστούμε αυτοκίνητο;» ρωτάει η συνάδελφος που πήγε να τις πάρει…. «Ναι φορτηγό» απαντούν!!!

Ξέρετε πόσες αντιστοιχούν σε κάθε ένα από τα 3 σχολεία ΕΑΕ της ΔΔΕ Μαγνησίας;;; Τρεις ολόκληρες…. Από αυτές που δεν έχουν και ανταλλακτικό μέσα… Το προσωπικό του σχολείου ήταν 40 άτομα περίπου! Έχουμε περίσσευμα αν χρειαστείτε…

Μα πέφτει τρελό δούλεμα ή μου φαίνεται;».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.