Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βόλο και Βελεστίνο

Στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Τρία άτομα συνέλαβαν αστυνομικοί στον Βόλο και την περιοχή Βελεστίνου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, στο πλαίσιο αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -27,09- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Βόλο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Ο αλλοδαπός κινούνταν πεζός και εντοπίστηκε να κατέχει: α) μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης 1,03 γρ. περίπου, β) ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) καθαρού βάρους 0,25 γρ. περίπου, γ) επτά μη τυποποιημένα ναρκωτικά χάπια διαφόρων εμπορικών ονομασιών.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε συνελήφθη ένας 49χρονος, κινούμενος πεζός, να κατέχει μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 8,2 γρ. περίπου.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.