Τρία νέα μέλη στον Ροταριανό Όμιλο Βόλου

Τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες με διάθεση για προσφορά στη Βολιώτικη κοινωνία όπως αποδεικνύει το έργο τους μέχρι σήμερα, αποτελούν πλέον μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε δελτίο Τύπου του Ομίλου.

 

Πρόκειται για προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας του Βόλου με αρχές, αξίες και όραμα, έννοιες που πρεσβεύουν όλα τα μέλη του Ροταριανού ομίλου Βόλου και με στόχο να συμμετέχουν ενεργά ως νέα μέλη στον Όμιλο και να συνδράμουν στις δράσεις και ενέργειες του.

Τα νέα μέλη που έγιναν αποδεκτά από τον πρόεδρο Νίκο Αγγελέτο  και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου είναι: η Ιατροδικαστής Κατερίνα Μπαλντούμη , ο  χειρουργός γυναικολόγος – μαιευτήρας Μαρίνος Φάππας και ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Σαράντης.

Η επίσημη εισδοχή των νέων μελών έλαβε χώρα σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο Magnes hotel.

Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου Νίκος Αγγελέτος  αφού καλωσόρισε τα νέα μέλη στις τάξεις του Ομίλου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του, ότι ο Όμιλος θα συνεχίσει να ενισχύεται με νέους ανθρώπους, με ευαισθησία και διάθεση για προσφορά, που ασπάζονται τις διαχρονικές αξίες του Ομίλου, συμμετέχοντας ενεργά σε δράσεις και πρωτοβουλίες που προγραμματίζονται.

Όπως δήλωσε “Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η συμβολή τους θα είναι ουσιαστική και πολύτιμη και τους ευχαριστούμε θερμά. Άλλωστε, το Ροταριανό σύνθημα της χρονιάς 2024-2025 είναι “ The magic of Rotary – Με τη δική μας βοήθεια και στήριξη ας δείξουμε την μαγεία του Ρόταρυ σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.