Βαρουφάκης- Σακοράφα: Οι Σταγιάτες οδηγός αφύπνισης της κοινωνίας (φωτογραφίες και βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δίπλα στον αγώνα των κατοίκων για ελεύθερα νερά ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 και η Αντιπρόεδρος της Βουλής

Ως οδηγό αφύπνισης της κοινωνίας χαρακτήρισαν τον αγώνα των κατοίκων των Σταγιατών για το νερό, ο γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης και η αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα, που βρέθηκαν σήμερα στο χωριό του Πηλίου, μαζί με μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, προκειμένου να ενημερωθούν για το ζήτημα του νερού.
Τα στελέχη του ΜεΡΑ 25 ενημερώθηκαν για τις διεκδικήσεις των κατοίκων και αναφέρθηκαν στα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία που δεν είναι άλλες από το νερό και τη διαχείριση των σκουπιδιών, ζητήματα τα οποία ανέλυσε στην τοποθέτησή του ο κ. Βαρουφάκης.

Δείτε τι μετέφεραν οι κάτοικοι των Σταγιατών στον Γιάνη Βαρουφάκη

Η τοποθέτηση του Γραμματέα του ΜέΡΑ 25

Παρόντες ήταν και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης, αλλά και ο γνωστός τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης,ο οποίος είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με την σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη κ. Δανάη Στράτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.